Jag älskar verkligen sommaren. Dels tycker jag om att filma under sommarhalvåret eftersom ljuset är så vackert, och dels älskar jag att titta. En annan sak jag gillar är att titta på de bästa TV-serierna som kommit ut under våren tillsammans med Elise. För att få den bästa filmupplevelsen hemma tycker jag man behöver man ha en bra TV och TV-bänk som gömmer undan sladdar. Själv har jag beställt denna: https://www.furniturebox.se/inomhus/forvaring/tv-bankar/mallis-tv-bank-156-valnot-p99292, och jag ser fram emot att få hem den.

Just nu har jag flera serier jag vill titta på. En av dem är serien The handmaid’s tale som gjort enorm succé både i Sverige och internationellt. Det är inte en serie jag kan titta på med dottern eftersom den kan vara rätt rå ibland, men jag tänker mig att jag ska krypa ner i soffan och titta på den när hon somnat. Jag har också tänkt att jag ska se mina gamla favoritserier från 90-talet. De blir aldrig dåliga!

Ett modernt inrett vardagsrum

(Visited 1 times, 1 visits today)