Jag vill tipsa er om att titta närmare på Göteborgs filmfestival 2018 Där kommer nämligen flera kortfilmer presenteras. Det är inte fel att sitta och titta på en kortfilm när man har en stund över. Jag brukar ha en kortfilm på i bakgrunden när jag städar eller går omkring hemma och plockar. Nu senast rensade jag i mina skåp med vinglas och dricksglas. Jag har faktiskt tre stora skåp fulla men man kan aldrig ha för mycket glas att välja bland när man ska duka snyggt eller liknande. Jag tycker förvisso att det är roligt att sortera, damma och organisera mina glas men det blir än mycket roligare när man har en intressant film på i bakgrunden. Även när man bara lyssnar på ljudet känns det som att man verkligen kombinerar nytta med nöje. Än så länge har jag inte sett några av de filmer som kommer på Göteborgs filmfestival 2018, men så fort jag hittar dem kommer jag verkligen att njuta av dem för de ska tydligen vara riktigt bra!

Aldrig risk att få för många glas

(Visited 1 times, 1 visits today)