Jag är en kortfilmsälskare av stora mått! Så enkelt är det. Men när hela familjen skulle packas in i bilen för att åka och se julens storfilmer på bio och motorvärmaren hade pajat var det inte lika roligt längre. Men som tur var har jag en kompis som tipsade mig om var man kan köpa bra och prisvärda motorvärmare online så till nästa filmvisning kommer vi att vara bättre förberedda. Det går väldigt många intressanta filmer på bio för tillfället och jag är väldigt taggad på att se flera av dem. En av de mest intressanta är givtvis ”Star wars: The Last Jedi” som tydligen ska vara något extra. Den ska givetvis inte lilla Elise se utan den blir det med en polare som gillar Star wars lika mycket som jag. Den filmen vi skulle se var ”Tjuren Ferdinand” som är btydligt barnvänligare och Elise älskar kor.

Julfilmer på bio

(Visited 1 times, 1 visits today)