Jag har varit och sett filmen ”Innan vintern kommer”. Den är inte riktigt en kortfilm men nästan, 76 minuter. Helt okej film av Stefan Jarl som handlar om en familj som lever sitt liv på landet samtidigt som en statskupp pågår i Sverige. Titeln på filmen var ju rätt träffande för jag har en hel del att göra innan vintern kommer, bland annat skaffa skoterdelar då min älskade skoter gick sönder förra vintern.

Trailern till den filmen och de flesta andra filmer man är nyfiken på finns på Youtube. En trailer ger så mycket mer tycker jag, än att läsa en recension. Där finns också hela filmer att se men då måste man vara medlem först, de fungerar ungefär lika som på andra filmkanaler. Om du gillar kortfilm, precis som jag så rekommenderar jag att du går in och söker på det, då det finns en hel uppsjö av kortfilmer där.

En scen från filmen

(Visited 1 times, 1 visits today)