Filmtävlingen Noomaraton är alltid lika spännande att följa. Tävlingen pågår i hela Sverige och går ut på att göra en kortfilm som är max fem minuter lång och alla lag har 24 timmar på sig att bli klara. Gemensamt för filmerna är att de måste ha samma tema och det måste även finnas med vissa förutbestämda platser och föremål. Det gäller helt enkelt att vara kreativ utifrån villkoren för tävlingen och ett tidigare inlägg skrev jag om hur du kan använda dig av möbler för att skapa en passande scenografi, men glöm inte bort detaljerna! Själv har jag tittat på några produkter från Bloomingville som jag tror skulle kunna fungera alldeles utmärkt i något framtida projekt. Än har jag inte tagit tag i att börja filma, men den dagen kommer! Vem vet, kanske är jag en av deltagarna i nästa års Noomaraton?

(Visited 1 times, 1 visits today)